Dikting

28.11.2013
21:23

Da var mamma komt hjem, og hverdagen blei litt lettare. Alt er mye greiere når vi har noen som lager mat til oss og kjører til og fra trening. Haha! Vi har skreve mye dikt i norsken, noe som ikkje har gått så bra. Jeg har av og til inspirasjon, men når vi må skrive i timen så er det ikke like lett.. men her er iallefall de jeg har skrevet nå, haha!

Hovden

Ein møteplass for store og små
med ein utsikt som ikkje alle kan få
Hovden er plassen vi kjem i lag
der ein kan finne roen kvar ein dag
det er så roleg å stille
korleis kan det vera slik, her ute i det ville?

 

Ein venn

Ein du kan stole på
ein som aldri ifrå deg vil gå
Ein som stillar opp for deg
og set deg foran seg
ein venn
ein som ikkje blir gløymd igjen

 

1STA

Snille og greie
Dagen lang
1STA

 

Det nederste var et haiku dikt vi skulle skrive, og det er noe eg virkelig ikkje har peiling på. Men jaja! Seinare i dag så klarte mamma å kutta av seg litt av fingertuppen. Og men brekningsrefleksen min så klarte eg såvidt å hjelpa ho med et plaster før eg sprang ut og spydde. Eg e så udugelig når det komme til sånne ting, eg spyr så alt for lett. Skjønner ikkje heilt koffor det skjer, det bare skjer. Blir helt svimmel, og klarer såvidt å se.. Er litt sjukt egentlig, haha!


♥♥


Hei ja

25.11.2013
23:21

Har ikke blogga på nokså lenge, men nå tenkte jeg at jeg skulle komme med en oppdatering! Den siste uka har gått utrolig fort, og mye av den har gått med til øving på prøver. Fikk utrolig nok 5+ på en engelskprøve vi hadde, noe som jeg er veldig fornøyd med! Var sikker på av det ikke gikk så bra, men det gjorde visst det! Så var jeg på russerevy på onsdag, og den var skikkelig bra! Skulle gjerne ha gått flere ganger viss jeg hadde hatt mer peng, haha! På torsdag øvde jeg til ukm sammen med Nathalie og Karina, noe som resulterte i meir latter enn øving, men kjekt hadde vi det iallefall! På fredag ble Karina med meg hjem etter øving, og så hadde vi en koselig kveld med gitarspilling, og jordbær dyppa i sjokolade. Aah, ingenting slår det!

På lørdag spillte jeg først kamp, som endte med at jeg måtte stå i mål andre omgang. Noe som ikke gikk så veldig bra i og med at jeg ikke er keeper, haha! Så seinare på kvelden hadde jeg jentekveld så vi koste oss med god mat og film! Og på søndag rydda jeg og vaska huset, og så gikk jeg på kino med Karina, Erik og Kari! Hunger Games 2. Har ikke sett 1'en, men mormor spanderte og det er alltids kjekt å gå på kino! Så hvorfor ikke? haha! Og akkurat nu sitter jeg og øver til samfunnsfagprøve som vi har i morra. Har fått i meg kaffi, og det hjelper på energien! Ble veldig mye oppramsing her, men sånn får det bare vere, hahah!

Spaam

29.10.2013
18:22

Slenger med litt bilder fra weheartit!

Trenger inspirasjon

10.10.2013
16:43

Jeg har bare mistet all inspirasjon for å blogge nå når jeg begynte på skolen igjen.. Vet ikke hvorfor, hadde så mye jeg ville blogge om i ferien, men nå? Kommer ikke på noe. Akkurat nå er jeg stuck med matte siden vi skal ha prøve neste uke.  Har prøve i matte og spansk, framføring i engelsk og innlevering av novelle i norsk. Såå, blir litt hektisk framover. Blir sikkert noe mer og kjenner jeg lærerene godt nok. Det er alltid så mye på en gang, de klarer ikke å spre det mer utover. Alt skal skje samtidig. Nå skal det vel ikke vere så veldig lett på videregående heller da, og jeg skulle nok fulgt bedre meg i timene. Men allikevel, unødvendig med masse på en uke. Vil heller ha litt hver uke en masse en uke og så 2 uker fri.

Gammelt bildee.. Beklager for det, men har ikke tatt noen bilder nå i det siste!

- Lena

Guitar

29.09.2013
23:37
I've never wanted more

26.09.2013
18:32..♥

Stressande uka

26.09.2013
17:07

Vi har hatt ei skikkelig travel uke nå med 3 prøver + innleveringer. Vi har hatt to prøver, og har den siste igjen i morra. Innleveringene har vi heldighvis fått bedre tid på, de må vere inne før høstferien er ferdig. Slepper iallefall å gjøre det til i morra! I dag hadde vi egentlig en heilt grei dag, med to fritimer i slutten av dagen. Jobba litt med lekser før jeg reiste ned på cafe med noen venner. Fikk svidd av litt peng, og nå sitter jeg og øver til prøven vi skal ha i morra! Får aldri fri.. hahaRandom bilde ja.. fikk lyst på starbucks nå!

- Lena

We all have bad days

25.09.2013
15:41Paris

23.09.2013
20:46

Jeg har skikkelig lyst å reise til Paris en gang, og hvis det er mulig så er jeg kanskje der i vinterferien? Er ganske lite sannsynlig, men jeg skal prøve å overtale mamma! Vi skal mest sannsynlig reise, så hvorfor ikke Paris? Har noen tips om hvor det er fint å reise i vinterferien?

- Lena

Skoleuniform

22.09.2013
18:21

Dere er sikkert lei av å høre om Tyrkia, men uansett.. Fant nettopp ut at de bruker skoleuniform i Tyrkia, og det hadde vert så kult om vi hadde fått brukt det. Jeg har alltid hatt lyst å gå på skolen med skoleuniform, det virker så kjekt. Spesielt hvis det er en uniform med skjørt.

Gleder meg!

- Lena

Everything is going to be ok in the end

22.09.2013
12:03

Don't worry, be happy

Travel

21.09.2013
19:26

Jeg er blitt så innstilt på å reise nå, og er skikkelig gira på å komme meg vekk litt. Litt lengre enn bare til Stord, haha. Og for å gjøre noe annet enn å vaske og male hus! Når vi skal til Tyrkia (eller evt Spania) skal vi jo på skolen der nede, men alt blir nytt og mer spennende. Og vi får oppleve hvordan kulturen er der nede, noe som er mer spennende enn her hjemme. Men stort sett eller har jeg og bare lyst å reise og reise hele tiden, blir aldri lei.

Someday I'm gonna travel the world ♥

- Lena

Sovee

21.09.2013
13:05

Vi har folk som jobber hos oss her på Stord, så i dag tidlig ble jeg vekt klokka 7 av at de begynte å jobbe.. Så fra 7 til 11 lå jeg og prøvde å ignorere de eller overdøve de med musikk, funka delvis, men til slutt gadd jeg ikke mer og stod opp. Gjett hvem som tok seg en lang pause da.. Jaja, fikk nå i meg litt mat, og nå slapper jeg av før vi skal ut å male huset. Kooselig.. Har bare lyst å legge meg ned å sove gjennom hele dagen..

Gleder meg til i natt, og håper byggingsfolk ikke jobber på søndager...

- Lena

TYRKIA

19.09.2013
15:53

For en stund siden fikk skolen vår vite at vi skulle vere med på et prosjekt, der vi får reise ned til andre land (Tyrkia, Spania og Luxemburg), og så skal de komme å besøke oss en annen gang. Det hørtes utrolig kjekt ut, så jeg søkte jo selvfølgelig på det, og ble tatt ut til intervju. Jeg var pissnervøs for å spoile hele greiene, og klarte såvidt å snakka forståelig.. Men jeg må tydligvis ha klart å formidle noe i og med at jeg ble trekt ut til å vere med til Tyrkia ååå! Men skolen vår har ikke fått penger fra Tyrkia ennå (tror vi skulle få fra Tyrkia?), og derfor er det ikke sikkert om vi skal reise nå. Vi skulle egentlig reise i uke 41, men nå skal vi enten reise då, seinare i år, ellers får vi reise til Spania neste år! Alle de delene går jo fint, men jeg har jo veldig lyst å reise nå da! Jeg måtte selvfølgelig rett inn på weheartit og søke på bilder fra Tyrkia, så her har dere et utvalg!


Det blir selvfølgelig ikke en sydenferie, vi skal bo hos en vertsfamilie, og så skal vi bli kjent med kulturen og skolesystemet der nede! 

- Lena

#Soccer

17.09.2013
16:58

Det høres kanskje litt teit ut, men vi begynnte å se filmen "Bend it like Beckham" på skolen på mandag, og den har faktisk inspirert meg til å ville bli flinkere i fotball. Virker så kjekt å vere et seriøst lag der alle gjør alt de kan for å bli bedre og trener hardt hele tida! Vi er ganske så motsatt av det. Vi har jo treninger, men det er ingen som tar det seriøst, og vi taper de fleste kamper. Har bedra seg litt i år, men allikevel er vi ikke så veldig seriøse, haha.Keele cup - 2012


- Lena

Hello September!

16.09.2013
19:30

Litt sent innlegg, men vi er jo fremdeles i begynnelsen av høsten!


Hva synes du om bildene?

- Lena

Stolt fan!

04.05.2013
22:34

Jeg er sånn stoor fan av 5 seconds of summer, så hvorfor ikke blogge om dem? Jeg er utrolig stolt av hvor langt de er komt, og jeg er en stolt fan fra begynnelsen. Er så kjekt å vere en fan fra begynnelsen, å føle at en har støttet noen hele tiden. Og nå er de på turne med One Direction, helt utrolig. Alt har skjedd så fort, haha. Men jeg skal ikke mase så mye, bare si en gang til at jeg er utrolig stolt og håper de kommer til Norge en dag ♥

Hvis du ikke har hørt om de før, sjekk de ut nå med en gang! Du vil ikke angre. 

Har du hørt om de før?

Stord!

03.05.2013
23:22

Denne helga blir tilbrakt på Stord, og i skrivende tidspunkt ligger jeg å slapper av i sofaen og ser på tv. Ellers bruker jeg tiden min til å se awkward.. om og om igjen! Haha, blir aldri lei av den serien. Og det at en episode bare varer i 20 min, gjør at jeg alltid har "tid" til å se en episode uten å vere stuck foran dataen i en time om gangen.

Og hvis noen skulle lure, Team Jake! Sant nok at Matty er grei og alt sånn, og han blir bedre etterhvert. Men, Jake er definitivt den snilleste og beste kjæresten hun kan få. Er så missunnelig når hun er med han, hvorfor kan ikke jeg ha en som han? Det hadde vert så herlig. Selv om Jenna ikke har det perfekte liv, så er jeg kanskje missunnelig på hun.. Hun har det så perfekt sammen med Jake!

Har du sett awkward?
Team Jake eller team Matty? 

#Sommerfølelse

28.04.2013
00:24

Dagen i dag har vert herlig! Var først og shoppet litt med noen venner av meg, og så ble Karina med meg hjem. Vi lagde oss litt fløtegratinerte poteter og satt og spillte gitar. Karina klarte å slå gitaren nedi senga mi, og etter det var det et hull i gitaren, og jeg tror aldri jeg har ledd så mye før. En litt merkelig ting å le av, men var sykt morsomt, haha! Vi er kanskje litt spesielle.. Etter vi hadde spilt gitar ei stund gikk vi ut og stod på Pennyboardet til Karina, som ho kjøpte i dag. Sjukt kjekt! Fant ut at det egentlig bare tålte 50 kg, men det har nå ikke knekt ennå da!

Pennyboard, sol og julebrus slår aldri feil!

Håper på flere sånne dager fram mot sommeren!

Hva har dere gjort på i dag?

 

Apriil

03.04.2013
15:15

April nå, enda nærmere sommeren! Bare et par måneder igjen nå, så er vi der! Å så jeg gleder meg, selv om det sikkert blir en del jobbing på meg.. Tror jeg skal jobbe de 3 første ukene, hvis jeg får jobb da. Så reiser vi mest sannsynlig, jo vi gjør det, til syden en lanna plass. Har snakket litt om Mexico og om Hellas. Fremdeles litt usikkert, er jo ganske dyrt til Mexico.. Sommer 2012 - EgyptEgypt igjeen

Herlige turar
Håndballcup på StordFotballcup i England

 

Ellers har jeg klart å trene det jeg skulle i går, og etter planen skal jeg jogge i dag.. Vi får nå se åssen det går, men håper på det beste! Kondisen min er il å grine av..

Trener dere?


Ser fram til en fin dag på fjellet!

30.03.2013
20:28

I dag har jeg jobbet igjen, og så i kveld spiste vi pinnekjøtt hos mormor. Åh, det var godt! Har savnet det nå. Men uansett, i morra skal jeg på fjellet, noe som sikkert blir veldig deiligt. Skal på langrenn i morra, og muligens slalom på mandag. Så ser fram til disse to dagene!Sist gang jeg var på langrenn, haha.Eneste bilde jeg fant fra jeg har stått på slalom.. Haha, klarte å knekke staven.. Flink Lena, veldig flink. Og ja, eg veit at ingenting matcher, men samma det.. Tror jeg bare har vert i Håradalen en gang i år.. Det er alt for lite!

Liker dere å stå på ski/slalom?

Siste gang, lover!

29.03.2013
19:07

Haha, jeg skal da begynne å trene.. Tror jeg, jo jeg skal. Jeg har iallefall planlagt hva jeg skal gjøre og sånn, det er ikke mye, så jeg bør klare det. Men det er alltid sånn med meg.. Jeg bestemmer meg for noe, holder på i ei uka og så slutter jeg.. men dette skal jeg klare! Hvem vil ikke ha fin kropp, sant? Haha, er bare det at jeg egentlig er veldig lat og veldig glad i snop..

Kom igjen Lena, bli motivert nåå! Har veldig lyst på fin kropp til sommeren da! Er ikke noe jeg er sånn veldig misfornøyd med på kroppen min, men hadde vert bedre med mer markerte magemuskler iallefall.. Og kondisen må bli bedre! Herregud, blir flau..

Trener du mye?

Engelsk stiil

20.03.2013
19:13

Heija  bloggeeeen ♥

okei unnskyld, jeg skal ikke vere sånn.. haha. Jeg holder på med en stil i engelsk nå, og jeg skriver om fotballcupen jeg var på i sommer. Kjempekjekk tur! Det gjør det jo litt lettere å skrive når jeg har opplevd alt selv, i steden for å komme på alt..

Legger ved noen bilder av England, for å mimre litt..åå, laget vårt sammen med ett anna lag vi spillte mot!Old Trafford ♥

 

Herlig!

Spiller du fotball?

Tentamen..

19.03.2013
16:34

I dag hadde jeg norsktentamen, noe som egentlig gikk helt greit. Vi var bare 2 stk som skulle ta den, så vi to fikk sitte alene på et rom. Haha, ble hvertfall ikke mye snakking altså.. Uansett, kom ikke på noe å skrive om før klokka var sånn halv 11. Så kom jeg på en utrolig teit historie, men jeg måtte jo skrive noe så fikk nøye meg med det. hahah.. 

Fordi jeg ikke gadd å ta fram kameraet eheh, får ta det en an dag!

Såg eg video på facebook, og nå har jeg lyst å lære meg å shuffle.. Haha, vi får se hvordan det går! Jeg vet hvordan vi gjør basics'ene, det er bare å øve for å få det bedre til.. hahah. Kan ver jeg legger ut video på bloggen, vi får se litt åssen det går! Frister litt å legge ut en video hver dag, for å se framgang, hahah. Hadde vert litt kult da, ikkesant? Det er så standar meg å begynne med noe, og så avslutta 2-3 dager etterpå.. men det hadde jo vert kult å kunne.. så hvorfor ikke?

Kan du shuffle?

Håndballkamp

17.03.2013
20:44

Hellu folkens! 

I dag spilte håndballaget vårt kamp, og vant 26-10! Ganske utrolig når vi tapte mot de med 3 mål sist gang, haha. Vi er vel blitt mye bedre? Neida.. Det var iallefall veldig kjekt å spille, fikk ikke så mye til i første omgang, men det ble bedre i andre omgang! Ellers har jeg brukt dagen på å forbrede meg på presentasjon i spansk, og muntlig RLE prøve som vi skal ha i morra. Jeg har så lyst å sette meg ned å spille gitar og kose meg, men må øve.. Er så irriterende. Jeg kan ikke noe, men får håpe på at det ikke blir tid til meg i morra, haha. 

Gammalt bilde, iknow. men gitar ♥

... <3

23.02.2013
17:08

♥♥

Ukm!

10.02.2013
13:44

haha, blogginga mi blir aldri bra.. men jeg får nå blogge litt i dag! I går var bandet vårt med på ukm her jeg bor, men desverre kom vi ikke videre.. Vi har vel kanskje lært at vi må øve masse og kunne sangene godt nok når vi skal opptre? Haha. Vi meldte oss egentlig på før vi hadde begynnt på sangene, men vi få prøve igjen til neste år!

Vi hadde det iallefall kjekt, og fikk øvd oss på å stå på scene. Haha, har gjordt det før da, men kan aldri øve for mye!

I dag stod jeg faktisk tidlig opp for å laga frokost til mamma, siden det er morsdag. Hadde ikke noe gave eller noe, så følte nå at jeg måtte gjøre noe! :)

Hva har dere gjort på i helga?

Hei ja.

22.01.2013
18:34

Har ikke blogga på en stund nå. Har bare glømt bloggen, og så har jeg vert syk fra torsdag til i dag. Tror jeg skal på skolen i morra, orker ikke å vere hjemme lenger.  Er så kjedelig å bare ligge hjemme.. Hadde feber fra torsdag til søndag, men i går og i dag har jeg bare hatt utrolig hodepine og svimmel og alt sånn. Ikke så veldig kjekt.. Var på Stord i helga, og kjøpte et par ting. Kan vise senere! Kjøpte bare en genser og en kjole da. Fant ikke så mye, og orka ikke lete så mye haha. Jeg fikk dekselet jeg har vunnet i posten forige uke! Haha, kjempefint deksel!
Så skal jeg prøve å bli flinkere å oppdatere dere! Kan ver det blir dårlig tid i morra, har treninger og skal feire bursdagen til mormor. Blir sikkert kjempekjekt!

Har dere planer for i morra?
Hva synes du om dekselet?

 

På vei ut!

12.01.2013
10:32

Nå er jeg på vei ut. Skal først på jobb, og så skal jeg vere med Karina. Blir sikkert kjekt som alltid! Vi tenkte vi skulle se Paranormal activity i dag, haha. Kommer sikkert til å skrike en del, kvekker sånn av den filmen! Men ville bare oppdatere dere før jeg reiste!Haha, gammelt bilde sadu? Er fra i sommer når vi var på Old Trafford! Haha, 2 stk lykkelige jenter!

Hva skal du i dag?
Har du jobb? 

Pink fashon

10.01.2013
21:14

Hva synes du?
Liker du rosa? 

5 seconds of summer!

10.01.2013
15:14

Det mest fantastiske bandet jeg noen gang har hørt! De er så utrolig flinke, og jeg føler meg som en stolt fan som har fulgt de fra begynnelsen. De er fra Australia, og bandet ble oppdrettet i 2011. De begynnte med å legge videoer ut på youtube, og i det siste året har de reist rundt på turneer og gjordt masse! De gav ut en cd med egne sanger den 7. desember og jeg ELSKER den! Haha. Går på replay for å si det sånn! 

 

Her er en av sangene, favoritten min! Den har de på det nye albumet. Før de lagde dette albumet har de bare lagd cover av andre sanger. Er så kjekt at de har lagt egne sanger! Akkurat nå er de i London og skriver sanger. De har vel vert der i litt over 1 måned nå tror jeg. Gleder meg utrolig mye til neste album!

 

Denne og er fra det nye albumet. Det heter "Somewhere New" forresten! Sjekk de ut, det er verdt det! Hvis du liker de, kan du bli med i en fangruppe på facebook! http://www.facebook.com/groups/457961770919436/  

Hva synes du om de?
 

Trening,Trening,Trening&Trening.

09.01.2013
19:23

Haha, ingen kan klaga på at jeg ikke har trent i dag! Først hadde vi 2 timer gym, der vi hadde sirkeltrening. Sykt tungt.. Haha, men føler eg er i ganske dårlig form da. Så på slutten av dagen hadde jeg 2 timer idrett, og etter det igjen hadde vi fotballtrening i en time. Haha, deilig følelse etterpå da iallefall. Er ganske gira på å få en fin sommerkropp, men har ikke så mye motivasjon desverre. Får håpe det blir bedre, og satser på at jeg kan jogge litt når det blir bedre vær ute og litt varmere. 

Unnskyld for lite bilder av meg selv i det siste, men glemmer å ta bilder. Alltid når jeg kommer på det sitter jeg her etter trening og ser heilt dau ut. Bokstavelig talt. Skal prøve å bli bedre da!

Flere som elsker å trene?
Flere som vil ha en trent kropp? 

People change, memories don't

08.01.2013
15:19

Har utrolig lyst å ha en sånn vegg! Men jeg tror jeg skal ha ha bokstavene i midten og så bildene rundt bokstavene hvis dere skjønner? Haha, da er det lettere å ta med flere bilder etterhvert! Jeg tror det kan bli ganske kult! Skal ta ut bildene til helga når jeg skal til Stord, så skal prøve å få lagd det neste uke. Er ikke sikker på hva jeg får tid til.  Så kommer jeg sikkert til å handle en del når jeg er på Stord, kan jo ikkje handle etter 1. februar.. Å gud, jeg kommer ikke til å klare dette! 5 måneder uten å shoppe kommer ikke til å gå.. 

Har du bilder hengende på veggen?
Hvor lenge hadde du klart deg uten å shoppe? 

Swingkurs!

07.01.2013
22:24

Haha, i dag har jeg vert på swingkurs med hele 10-trinn. Vi må øve før ballet! Jeg trodde det kom til å bli kleint og sånn, men det ble det ikke. Det var kjempekjekt! Haha, ganske morsomt. Ellers så har jeg gått med på en deal der jeg, mamma og Ida ikke skal shoppe noe før 1 juli. Greit nok å kjøpa ting vi trenger, som sminke, og sånne produkter. Hvis vi er tomme da. Men klær og alle mulige sånne ting kan vi ikkje kjøpe. Haha, angrer allerede! 

Vi har 2 unntak, og det er hvis vi ser 1 ting som er på salg og vi har veldig lyst på, så kan vi kjøpe den ene tingen. Og så skal vi til London en gang i vår, der og får vi lov å kjøpe det vi vil. Heldighvis! Så jeg får satse på å kjøpe sommerklær i London!Shopping ♥

Herregud jeg savner Primark! Verdens beste butikk! De har så masse, og så billige ting. Beste butikken, noensinne.London ♥

Bruker du mye penger på klær?
 

Er med i konkurranse!

06.01.2013
23:31

Hei!
Jeg er med i en konkurranse på bloggen til Ingeborg Marie, der en kan vinne et gavekort på 150 kr, blush børste, leppomade og face mask fra H&M. Jeg har kjempelyst å vinne. Gå og sjekk ut bloggen hennes på http://mufash.blogg.no !


Her er premien!

Scrapbook

06.01.2013
23:03

Hei! I dag har jeg såvidt begynnt å lage en scrapbook eller ett album med bilder fra 2012. Først tenkte jeg at jeg skulle lage på mac'en og bestille, fordi jeg ikke kom til å gadde å lage ett. Men nå har jeg fått begynnt, og det er mye kjekkere å ha et album du har laget selv, ikke sant? Det synes hvertfall jeg!Har bare begynnt med forsiden da, og skal ha ett bilde der og! Vurderer å lage en liten kollasj med flere bilder å ha der. Tror det hadde vert litt kult, haha.2012 - the end- Do what you love, love what you do -
Ellers så kjøpte jeg meg denne sparebørsa på torsdag tror jeg. Haha, likte ikke designet såå godt, kjøpte den egentlig bare fordi det ikke går an å åpne den. Hver gang jeg prøver å spare til noe, så tar jeg ut pengene igjen så fort jeg trenger de. Men det kan jeg ikke med denne! Med mindre jeg bruker en boksåpner da, men det tror jeg ikke jeg kommer til å gjøre!

Hva synes du om scrapboka?
Er du flink til å spare? 

Tiffany Alvord

06.01.2013
15:48

Jeg holdt på å søke litt rundt på youtube, og så kom jeg over sanger fra Tiffany Alvord. Jeg synes hun var utrolig flink! Er sikkert mange som har hørt om henne før, men det har ikke jeg. Ikke som jeg kan huske iallefall. Hun la ut de første videoene i 2008, da hun var 15 år, og nå er hun 20.

 

 

 

 

 

Har du hørt om henne før?
Hva synes du om henne? 

 

Skoleball

06.01.2013
01:00

Vi skal snart ha skoleball, men det er bare ett problem.. Jeg aner ikke hvordan jeg skal gå på håret! Har funne noen fine frisyrer, men vet ikke om jeg kommer til å kle de. Jeg skal til frisøren, hvis noen lurte på det. Er veldig usikker på om jeg skal ha løst hår, eller oppsatt, og ja. Stort sett det meste. Har funne noen bilder av frisyrer jeg likte..

 

 

Jeg tror alle bildene er fra weheartit. Syns dere jeg skal gå med oppsatt hår? Eller bare krøller? Eller? Haha, ubesluttsom te tusen. Men når jeg først skal til frisør, så vil jeg gjøre noe jeg ikke lett kunne gjort hjemme, så tror jeg går for oppsatt. Iallefall noe av håret oppsatt! Muligens noen krøller ned..

Hvilken frisyre likte du best?

Bikinies // nelly.com

04.01.2013
07:28

Det var ikke så stort utvalg, men jeg fant noen bikinier jeg likte på nelly.com! 

 

 

 

 

Likte du noen av de?

Chilledag!

03.01.2013
18:56

I dag har jeg bare slappet av, og jobba med ei fotobok jeg skal lage fra 2012. 

Det er veeldig greit å ha det programmet på mac'en. Jeg er ikke helt ferdig, mangler noen bilder, men til nå koster den 800 kr. Er litt mye, men har tross alt 70 sider, og veldig mange bilder. Så da er det vel ikke så gale? Eller?

Ellers så er jeg blitt skikkelig hekta på denne sangen:

 

Hva har du gjort på i dag?
Hva synes du om sangen? 

Innkjøp - Stord

02.01.2013
17:09

Tenkte jeg skulle vise dere innkjøpene mine på Stord, og noen presanger jeg fikk når jeg var der borte! 


Kjole fra Bikbok // 149,-

Genser fra bikbok // 245,-

Parfyme fra Cubus // 165,-

Så fikk jeg noen gaver fra slektninger!

Vil anbefale disse! Er veldig gode.Forelska meg i denne med en gang, den var veldig god!

Så var det denne skjorta du ser her! Fikk den og i gave, eller valgte den ut selv, men ja. Den kostet 249,- og kommer fra bikbok!

Den ytterste halsen fikk eg og! Vet ikke hva den koster, men er kjøpt på bytunet på Stord.Fordi jeg ikke har noen til å ta bilde av meg nå, så blir det speilbilde.. haha.

Hva synes du om innkjøpene og gavene?
 

2 januaar

02.01.2013
15:24

Som sagt var nyttårsaften ganske slapp, så har ikke noen bilder fra meg fra den kvelden. Haha, sikkert like greit! Fikk noen rakettbilder, men var litt vanskelig..

 

Haha, klarer ikke å holde kameraet i ro med lang lukkertid!

Det var vel de beste bildene.. haha!Og her var sofaen vi kjøpe! Elsker den.  Litt rotete på bilde da, men dere ser nå åssen den ser ut!

Hva synes du om bildene?

 

Happy Newyear

01.01.2013
23:26

Nå er jeg hjemme igjen fra Stord. Har spist, dusja og nå skal jeg legge meg. Tenkte bare at jeg skulle oppdatere dere litt! Vi hadde det koselig på nyttårsaften, selv om vi ikke akkurat feiret den. Prøve å ta noen bilder av fyrverkeriet, men var litt vanskelig. Jeg får se hvordan det blei, når jeg får lagt inn bildene i morra. Haha, ett bilde fra i fjor. Dere får se flere bilder i morra! Godt nyttår alle sammen!

Hvordan feirte du nyttårsaften?

Summer dresses // weheartit

01.01.2013
01:48

Fant noen fine sommerkjoler på weheartit, som jeg tenkte å vise dere!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likte du noen?

Nyttårsforsetter!

01.01.2013
00:30

Siden det er nyttårsaften tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen nyttårsforsetter! Det er ikke så mange, men det er de jeg kom på nå!

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var de eg kom på i farta, og jeg får håpe jeg klarer å følge de! Går inn i 2013 med troa på at jeg kan klare det! håper iallefall det, haha. 

Har du noen nyttårsforsett?


Nyttårsaften!

31.12.2012
22:27

Pleier alltid å kle meg fint på nyttårsaften, spise pinnekjøtt og så gå for å se på fyrverkeri med familievenner og sånn. Men i år derimot, har jeg spist pizza, tar livet med ro, men skal nok ut å se på raketter hviss det ikke regner ute. Vi bare bestemte oss for å reise til Stord, og ta ein rolig nyttårsaften. Vanlighvis pleier ikke vennene mine å finne på noe på nyttårsaften, men akkurat i år når jeg er vekke, så skulle de selvfølgelig finne på noe.. Kjipt.. men får ta det igjen en annen gang!Ååååh, jeg savner England! Var så utrolig kjekt. Random ja, har ikke noe bilder å vise dere, haha. Dere får mest sannsynlig bilder når jeg kommer hjem i morra, spørs hvos mye det regner ute og sånn i kveld. 

Kos dere på nyttårsaften! 

Har dere planer for kvelden? 

"Hytta"

30.12.2012
21:33

Nå er vi settla på Stord, i et hus vi liksom kaller for hytta vår. Er her i ferier og sånn!  Har satt opp ny sofa, spist og nå sitter vi foran tv'en og ser på film! Haha, vi skulle hente tilhenger med sofaen i 1-tida i dag, meen så kom vi plutselig på at vi ikke hadde tilhengerfeste på bilen. Veldig bra planlegging.. Men vi fikk lånt en bil fra noen venner av oss, så eg får takke om det! Så heldighvis fikk vi men oss sofan bort, får kanskje tatt ett bilde av den og vist når jeg kommer hjem! Glemte usb-kabel til kameraet.. så det blir nok ikke noe bilder nå mens jeg er på Stord.Utenom fra kameraet på dataen då.. Haha, god kvalitet på eg si..

Skal prøve å få tatt litt bilder som jeg kan vise når jeg kommer hjem! Kan ikke love noe, men skal prøve!

Hvor skal dere vere på nyttårsaften?

Romjulscup

30.12.2012
00:29

I dag har jeg vert å sett på romjulscup. Var ikke med å spillte i år, men er kjekt å se på! I tillegg møtte vi på Ingvild og Endre fra farmen! Begge var med og spillte, og Ingvild tok straffer på Håkon Opdal som underholdning.Traff rett i krysset fleire gangar, imponerande!Så var Endre halvveis med på det eina laget, så han spillte noen ganger med de!Han kom inn de siste minuttene i finalen, og skorte 2 mål! Haha, visste ikkje at han var så flink i fotball! Bilde er rett etter han skorte det siste målet.

Ellers såg vi på andre lag, og hadde underholdning med maskottar osv.Barcaa ♥ Okei, er egentlig Manchester United - fan, meen jeg synes Barcelona drakta var så fin at jeg kjøpte den. Haha! Beklager at håret ser forferdelig ut, men det regner så utrolig mye ute, og når jeg tok bildet hadde jeg  nettopp komt inn.. 

Hva har dere gjort på i dag?
Har dere romjulscup der dere bor? 

Bunadsbilder!

17.10.2012
20:39

Siden jeg ikke har så mye å blogge om, så tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bunadsbilder fra da jeg tok bilder til takkekort etter konfirmasjonen! Personlig så elsker jeg å gå i bunad, og jeg elsker bunaden min, Hardangerbunad! Synes den er den fineste, men det er vel mange som syns det om sin egen bunad.. Jajaa!Hva synes du om bildene?

Vinter og snø!

17.10.2012
16:09

Nå ser jeg faktisk fram til vinteren! Boblejakka er komt på, det er kaldt ute og jeg venter bare på snøen som skal komme. Når det først er så kaldt som det er, så kan det like godt snø og! Jeg elsker vinteren og snø, det er så koselig! Elsker å sitte inne med fyr i ovnen og bare kose meg om kveldene! Så blir man jo aldri for gammel for aking da.. så det må jo til om vinteren!

Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra vinteren i fjor!


Frisk!Haha, klarte å knekka staven i Håradalen.. Åh, det minnte meg på at eg må kjøpa nye stavar før neste sesong ja.. Hahaha, er sykt vanskelig å stå på sånne små ski....Vinter, kom til meg no!


Min svakhet..

16.10.2012
14:57

- Himmelen -Hjemme fra jobb!

15.10.2012
20:05

Haha, elsker virkelig jobben min! Vi ble bedt om å jobbe to timer i dag, og det gikk ut på at vi skulle sitte med de gamle som bor der (omsorgssenter), og høre på musikk og diktopplesning. I tillegg tømte vi oppi kaffi til de et par ganger. Og har tjent 250-300 kroner på det! Herlig!


Hva har du gjort på i dag?

Straks jobb!

15.10.2012
16:15

Hadde ikke spansk i dag, fikk ikke tid til meg, så da må jeg øve meir til i morra! Greit eg ikke fikk den i dag egentlig, kunne ikke så mye.. Men satser på å få øvd litt til i morra! Greit, nå skal jeg slutte å snakke om lekser og prøver. Stikker snart på jobb og! Trenger peng, så er bare bra å jobbe ekstra! Jobber egentlig bare anhver helg, men de trengte visst litt hjelp i dag og, så det er jo kjekt!

Hahhaha, gammelt bilde! Men fant ikke bedre, så dette får duge :)

Jobber dere? 

Registrert meg på Sponsetblogg.no!

14.10.2012
22:13
Nå har jeg registrert meg på sponsetblogg.no
Jeg har tidligere prøvd å skaffe sponsorer til bloggen men uten lykke.. Men i dag registrerte jeg meg hos  http://sponsetblogg.no som kan hjelpe! Har allerede fått en sponsor, og venter i spenning på flere! 
Hvis du ikke har registrert deg på http://sponsetblogg.no , så anbefaler jeg deg å gjøre det nå med en gang!

Øveøveøveøve

14.10.2012
21:51

Har stort sett brukt dagen på å øve til prøve.. Har muntlig prøve i spansk i morra, så det er bare å pugge på teksten vi blir spurt om.. Jaja, ellers har jeg bare slappa av og sett på litt serier! Bilde fra Barcelona! Savner det.. 

Tenkte jeg skulle legge ut et innlegg med bilder fra Barcelona og sånn, så det kommer nok snart!  Det samme tenkte jeg å gjøre med Polenturen som vi har hatt med skolen! Vi får se hva jeg legger ut først, og korti det blir, men det kommer!

Hva har du gjort på i dag?
Har du vert ute å reist i år? 


Vinn 1 Taylor Swift parfyme som er signert!

11.10.2012
21:34

Ble med i konkurransen på blogg.no der du kan vinne en signert Taylor Swift parfyme! Hadde vert utrolig kjekt om jeg hadde vert så heldig å gå av med seieren! Jeg har lenge lett etter en god  parfyme, og da veninna mi kom med denne parfymen ble jeg helt forelska! Den var skikkelig god! Desverre er jeg litt blakk etter å ha vert ute å reist, så jeg får ikke kjøpt den.. 

I tillegg så er den jo signert! Jeg er en utrolig stor fan av Taylor Swift, så det ville betydd mye om jeg hadde vunnet! Men det er det vel flere som er, så jeg får bare krysse fingrene og håpe på det beste!

Den er skikkelig fin óg!

Har du denne parfymen?


wo12sig
Stikkord:

Ny start!

03.09.2012
20:58

Har hatt utallige bloggar før, og det har egentlig aldri funka.. Har blitt lei etter ei lita stund, men nå savner jeg egentlig blogginga litt! Så jeg håper det blir bedre denne gangen.

Jeg er ei jente på 15 år som driver med fotball og håndball på fritida mi! I tillegg så spiller jeg gitar, og har ett band sammen med noen venner. Vi kom faktisk videre på UKM i fjor, noe som jeg er ganske stolt over, haha! Vi trodde _ikke_ det kom til å skje. Ellers liker jeg ganske godt å gå på tur ute i naturen, og overraska meg sjøl litt, med å gå mye i sommerferien.. men ble ganske fort slutt på det når skolen begynnte..


Trolltunga!


Herlig natur!

Ellers så elsker jeg å reise til andre land, noe som mamma óg gjør, så ho er ikke så vanskelig å overtale! I år har jeg vert i Egypt på ferie, England på fotballcup, skal til Polen med skolen og så på ferie igjen med besteveninno til Barcelona i høstferien! Samtidig prøver vi å få til en weekentur til London, ja eg er heldig! Og ja, mange reiser = masse penger, som vil si at jeg alltid er blakk.. Så vet ikke helt hva jeg gjør i feriene framover, men satser på en høg lønn denna måneden siden eg ikkje har fått de 2 siste månedene.. Bør få denne måneden.. 

Jaja, skal ikke plage dere med mer nå, dere hører nok mer av meg seinare!

lenakrakevik 16, Stord
Hei! Jente på 16 år her, som blogger innimellom når hun føler for det. Holder på med håndball, fotball og spiller gitar i et band på fritiden!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger

Lenker

hits