Nytt år, nye muligheter

01.01.2014
22:46

Jeg er vel ikke den eneste som skriver ned mange nyttårsforsetter hver år med stor motivasjon til å klare alle, men etter et par dager blir de glemt bort. Uansett hvor mye motivasjon jeg har, klarer jeg aldri å holde de. Nå har jeg ikke hatt så mange konkrete forsetter da, men allikevel. Nyttårsaften var iallefall en koselig kveld, og jeg tilbragte den med de nærmeste veninnene. Det var koselig, men rakettene var ikke så mye å skryte av. Var ikke så mye. Synes heller at kommunen skulle stått for fyrverkeriet, så kunne vi hatt noe stort og skikkelig. Det er mye bedre, iallefall med tanke på alle skader som skjer på nyttårsaften.Var vanskelig å få noen bra bilder av fyrverkeriet.. men jeg prøvde iallefall!

Dagen i dag har jeg brukt på å slappe av, og så var jeg på tur med mamma og Mika. Alltid koselig med en tur!

 

 

 

Håper alle andre hadde en like fin slutt på 2013 og start på 2014 som meg! Når gleder jeg meg bare til å bli ferdig med dette "semesteret" på skolen, og starte med blanke ark når neste begynner!

Hvordan avslutta du 2013?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lenakrakevik 16, Stord
Hei! Jente på 16 år her, som blogger innimellom når hun føler for det. Holder på med håndball, fotball og spiller gitar i et band på fritiden!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger

Lenker

hits