Hei ja

25.11.2013
23:21

Har ikke blogga på nokså lenge, men nå tenkte jeg at jeg skulle komme med en oppdatering! Den siste uka har gått utrolig fort, og mye av den har gått med til øving på prøver. Fikk utrolig nok 5+ på en engelskprøve vi hadde, noe som jeg er veldig fornøyd med! Var sikker på av det ikke gikk så bra, men det gjorde visst det! Så var jeg på russerevy på onsdag, og den var skikkelig bra! Skulle gjerne ha gått flere ganger viss jeg hadde hatt mer peng, haha! På torsdag øvde jeg til ukm sammen med Nathalie og Karina, noe som resulterte i meir latter enn øving, men kjekt hadde vi det iallefall! På fredag ble Karina med meg hjem etter øving, og så hadde vi en koselig kveld med gitarspilling, og jordbær dyppa i sjokolade. Aah, ingenting slår det!

På lørdag spillte jeg først kamp, som endte med at jeg måtte stå i mål andre omgang. Noe som ikke gikk så veldig bra i og med at jeg ikke er keeper, haha! Så seinare på kvelden hadde jeg jentekveld så vi koste oss med god mat og film! Og på søndag rydda jeg og vaska huset, og så gikk jeg på kino med Karina, Erik og Kari! Hunger Games 2. Har ikke sett 1'en, men mormor spanderte og det er alltids kjekt å gå på kino! Så hvorfor ikke? haha! Og akkurat nu sitter jeg og øver til samfunnsfagprøve som vi har i morra. Har fått i meg kaffi, og det hjelper på energien! Ble veldig mye oppramsing her, men sånn får det bare vere, hahah!

Ingen kommentarer

hisabellf 25.11.2013 23:30
såå fine bilder, herlig at du fikk så bra karakter da :D

Skriv en ny kommentar

lenakrakevik 16, Stord
Hei! Jente på 16 år her, som blogger innimellom når hun føler for det. Holder på med håndball, fotball og spiller gitar i et band på fritiden!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger

Lenker

hits