TYRKIA

19.09.2013
15:53

For en stund siden fikk skolen vår vite at vi skulle vere med på et prosjekt, der vi får reise ned til andre land (Tyrkia, Spania og Luxemburg), og så skal de komme å besøke oss en annen gang. Det hørtes utrolig kjekt ut, så jeg søkte jo selvfølgelig på det, og ble tatt ut til intervju. Jeg var pissnervøs for å spoile hele greiene, og klarte såvidt å snakka forståelig.. Men jeg må tydligvis ha klart å formidle noe i og med at jeg ble trekt ut til å vere med til Tyrkia ååå! Men skolen vår har ikke fått penger fra Tyrkia ennå (tror vi skulle få fra Tyrkia?), og derfor er det ikke sikkert om vi skal reise nå. Vi skulle egentlig reise i uke 41, men nå skal vi enten reise då, seinare i år, ellers får vi reise til Spania neste år! Alle de delene går jo fint, men jeg har jo veldig lyst å reise nå da! Jeg måtte selvfølgelig rett inn på weheartit og søke på bilder fra Tyrkia, så her har dere et utvalg!


Det blir selvfølgelig ikke en sydenferie, vi skal bo hos en vertsfamilie, og så skal vi bli kjent med kulturen og skolesystemet der nede! 

- Lena

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lenakrakevik 16, Stord
Hei! Jente på 16 år her, som blogger innimellom når hun føler for det. Holder på med håndball, fotball og spiller gitar i et band på fritiden!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger

Lenker

hits