5 seconds of summer!

10.01.2013
15:14

Det mest fantastiske bandet jeg noen gang har hørt! De er så utrolig flinke, og jeg føler meg som en stolt fan som har fulgt de fra begynnelsen. De er fra Australia, og bandet ble oppdrettet i 2011. De begynnte med å legge videoer ut på youtube, og i det siste året har de reist rundt på turneer og gjordt masse! De gav ut en cd med egne sanger den 7. desember og jeg ELSKER den! Haha. Går på replay for å si det sånn! 

 

Her er en av sangene, favoritten min! Den har de på det nye albumet. Før de lagde dette albumet har de bare lagd cover av andre sanger. Er så kjekt at de har lagt egne sanger! Akkurat nå er de i London og skriver sanger. De har vel vert der i litt over 1 måned nå tror jeg. Gleder meg utrolig mye til neste album!

 

Denne og er fra det nye albumet. Det heter "Somewhere New" forresten! Sjekk de ut, det er verdt det! Hvis du liker de, kan du bli med i en fangruppe på facebook! http://www.facebook.com/groups/457961770919436/  

Hva synes du om de?
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lenakrakevik 16, Stord
Hei! Jente på 16 år her, som blogger innimellom når hun føler for det. Holder på med håndball, fotball og spiller gitar i et band på fritiden!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger

Lenker

hits