Scrapbook

06.01.2013
23:03

Hei! I dag har jeg såvidt begynnt å lage en scrapbook eller ett album med bilder fra 2012. Først tenkte jeg at jeg skulle lage på mac'en og bestille, fordi jeg ikke kom til å gadde å lage ett. Men nå har jeg fått begynnt, og det er mye kjekkere å ha et album du har laget selv, ikke sant? Det synes hvertfall jeg!Har bare begynnt med forsiden da, og skal ha ett bilde der og! Vurderer å lage en liten kollasj med flere bilder å ha der. Tror det hadde vert litt kult, haha.2012 - the end- Do what you love, love what you do -
Ellers så kjøpte jeg meg denne sparebørsa på torsdag tror jeg. Haha, likte ikke designet såå godt, kjøpte den egentlig bare fordi det ikke går an å åpne den. Hver gang jeg prøver å spare til noe, så tar jeg ut pengene igjen så fort jeg trenger de. Men det kan jeg ikke med denne! Med mindre jeg bruker en boksåpner da, men det tror jeg ikke jeg kommer til å gjøre!

Hva synes du om scrapboka?
Er du flink til å spare? 

1 kommentar

eliise1 07.01.2013 21:40
Stillig! Hørtest kjempe kjekt ut!:)

Skriv en ny kommentar

lenakrakevik 16, Stord
Hei! Jente på 16 år her, som blogger innimellom når hun føler for det. Holder på med håndball, fotball og spiller gitar i et band på fritiden!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger

Lenker

hits