Ny start!

03.09.2012
20:58

Har hatt utallige bloggar før, og det har egentlig aldri funka.. Har blitt lei etter ei lita stund, men nå savner jeg egentlig blogginga litt! Så jeg håper det blir bedre denne gangen.

Jeg er ei jente på 15 år som driver med fotball og håndball på fritida mi! I tillegg så spiller jeg gitar, og har ett band sammen med noen venner. Vi kom faktisk videre på UKM i fjor, noe som jeg er ganske stolt over, haha! Vi trodde _ikke_ det kom til å skje. Ellers liker jeg ganske godt å gå på tur ute i naturen, og overraska meg sjøl litt, med å gå mye i sommerferien.. men ble ganske fort slutt på det når skolen begynnte..


Trolltunga!


Herlig natur!

Ellers så elsker jeg å reise til andre land, noe som mamma óg gjør, så ho er ikke så vanskelig å overtale! I år har jeg vert i Egypt på ferie, England på fotballcup, skal til Polen med skolen og så på ferie igjen med besteveninno til Barcelona i høstferien! Samtidig prøver vi å få til en weekentur til London, ja eg er heldig! Og ja, mange reiser = masse penger, som vil si at jeg alltid er blakk.. Så vet ikke helt hva jeg gjør i feriene framover, men satser på en høg lønn denna måneden siden eg ikkje har fått de 2 siste månedene.. Bør få denne måneden.. 

Jaja, skal ikke plage dere med mer nå, dere hører nok mer av meg seinare!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lenakrakevik 16, Stord
Hei! Jente på 16 år her, som blogger innimellom når hun føler for det. Holder på med håndball, fotball og spiller gitar i et band på fritiden!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger

Lenker

hits